Vestland KrF

Nyheter

Nok et smålig kutt fra byrådet

Sykehjemmene våre er allerede strukket på ressurser. Å kutte sykehjemsprestene vil svekke det totale omsorgstilbudet, og gjøre sykehjemmene våre fattigere og mindre mangfoldig.

Her er KrFs nyvalde toppkandidatar i Vestland!

Trude Brosvik blir førstekandidat i Vestland for KrF neste år.

Trude Brosvik renomineres som listetopp for Vestland KrF

KrFs nominasjonskomite for Vestland har i dag lagt frem listen over kandidater til Fylkestingsvalget. På topp står den erfarne Trude Brosvik, som har bred politisk erfaring.

Vestland kan bli først ute med El-fly

Ved å stimulere bransjen med en utviklingskonsesjon kan vi oppnå to gode ting på en gang, at ruten kommer på plass igjen, og at vi gir nye signaler til flyindustrien om at det finnes et marked for el-fly, sier Ljosland.

Vestland KrF vart godt representert under Arendalsveka

Denne veka har fleire sentrale KrFare frå Vestland deltatt under Arendalsveka. Blant dem var vår stortingspolitikar Dag Inge Ulstein, Byråd i Bergen Beate Husa, Fylkespolitikar Tor Andre Ljosland og Ordførar på Fitjar Harald Rydland.

Innspel til Fylkestings-program 2023-2027

Jobben med å få til eit akutelt og godt fylkestings-program for 2023-2027 er i gang. Vi håpar du vil sende inn forslag / idear til saker vi bør ta opp.

Nominasjonsprosess i Vestland KrF

Det nærmer seg ett år til lokalvalget, og i den anledning skal vi gå i gang med en nominasjonsprosess for valglistene.

Vestlandet og Bergen trenger Ringvei Øst

Bergensregionen trenger et helhetlig transportsystem – et system som sikrer helhet og sammenheng, fremkommelighet og forutsigbarhet, trafikksikkerhet og bærekraft.

På tide å innfri ras-lovnader

Dette gjev for langt tidsperspektiv for tiltak der det står om liv og helse. Vestland Krf sitt årsmøte krev difor at regjeringa innfrir ras-lovnader.