Oslo KrF

Nyheter

Lilly Kristin Langnes

Julehilsen fra fylkeslederen

Det går raskt mot jul og i byens snødekte gater, hastar ullkledde mellom julegåveinnkjøp og årsavslutning. Det er «den finaste tida», men for mange også den kjipaste og tøffaste tida. I fleire av byens område er det mange som frys, både fysisk og mentalt.

Første utkast program for Oslo KrF 2023-2027

Programkomiteen har levert et førsteutkast på programmet for neste bystyreperiode (2023-2027). Dette er en åpen høring hvor hvem som helst kan komme med innspill, så bare å dele dette bredt slik at vi får gode innspill som tar byen vår i en bedre retning.

Invild Haldaråker, Matias Slettholm

Toppkandidatene til bystyrelisten i 2023

Øyvind Håbrekke ble valgt til førstekandidat på bystyrelisten til Oslo KrF i 2023 sammen med 2.kandidat Ingvild Husby Halderaker og Mathias Slettholm, 3.kandidat.

Anne Martine Havnen Tønnessen

Nominasjonskomiteens innstilling

Martine Tønnessen, nominasjonskomiteens leder, sier det har vært et luksusproblem å ha så mange gode kandidater å velge mellom. "Jeg er stolt av å legge frem denne listen og tror dette blir kjempebra både for KrF og byen vår".

Frivillighet som bygger byen og barna

Vi er inne i det som skulle være «Frivillighetens år». Det er vanskelig å se, både på prioriteringene til det AP-ledede byrådet og regjeringen. Direkte kutt og ideologiske prioriteringen gjør at frivilligheten rammes hardt.

KrFs ufravikelige internasjonale solidaritet

FN-dagen 24. oktober er en årlig påminnelse om Norges del og ansvar i en global verden for å sikre bærekraftige løsninger for vår felles framtid.