KrF innstilling til bystyret i Bergen

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er Kandidater-til-Bystyret-4-1024x577.png

Bergen KrFs nominasjonskomite har innstilt Joel Ystebø (21), Karianne Fedøy Magnussen (42), Per Erik Gåskjenn (55), Solfrid Rong (61), Eivind Skår (30), Emma Løvaas Akyeampong (26) og Magnus Mjelstad (34) på de syv første plassene til bystyret.

KrFs nominasjonskomite for Bergen har i dag lagt frem sin innstilling av bystyrekandidater til det kommende lokalvalget. Det er en glede og presentere en enstemmig innstilling fra komiteen, sier komiteens leder, Dag Inge Ulstein.

– Vi har fått et fantastisk KrF-team som brenner for byen, og som garantert vil være med å bety en forskjell for Bergen. De siste ukene har vi igjen sett hvor viktig KrF er, gjennom avgjørende gjennomslag i budsjettforliket i bystyret. Nå presenteres en liste som vil være med å gi KrF et godt valg –  og sikre enda sterkere gjennomslag for god KrF-politikk også i perioden som ligger foran. Av kandidater har vi inspirerende ledere, og gode folk med stor variasjon i både i bakgrunn og alder, som står klar til å løfte KrF. Når partiet nå i tillegg løfter ungdomskandidaten til topps, viser dette at KrF virkelig er et parti som satser på de unge, og vil være et parti å regne med i fremtiden! Nominasjonsmøtet har det siste ordet, men vi er veldig stolt over laget som nå presenteres, sier komiteens leder Dag Inge Ulstein.

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er image-edited.png
Joel Ystebø foreslås som førstekandidat til lokalvalget i Bergen
Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er Karianne-Magnussen-edited.jpg
Karianne Fedøy Magnussen foreslås som andrekandidat
Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er image-3.png
Per Erik Gåskjenn foreslås som tredjekandidatJoel Ystebø foreslås som førstekandidat

På topp står Joel Ystebø fra Fyllingsdalen. Joel er Bergenspatriot på sin hals, og har tross for sin unge alder har han allerede vært engasjert en årrekke i politikken både lokalt og nasjonalt. Nominasjonskomiteen er glad for at Joel har takket ja til å være partiets førstekandidat.

 – KrF og Bergen, er partiet og byen i mitt hjerte. Derfor er jeg både takknemlig og ydmyk for den tillit nominasjonskomiteen har vist meg. Betydningen KrF har hatt på denne byen gjennom generasjoner har vært massiv. Det ligger i Bergen KrFs DNA å påvirke og få gjennomslag. Det vil jeg arbeide for, også de neste fire årene.

– Jeg er også takknemlig for alle de strålende kandidatene som har sagt seg villig til å bidra på dette vinnerlaget. Vi skal vinne valget – sammen. Jeg vil arbeide dag og natt frem til valget for at Bergen KrF skal gjenreises som et parti med større oppslutning, og sikre at vi påvirker retningen for Bergen også i fremtiden.  Vi vet hvordan et byråd uten Bergen KrF ser ut. Mindre frihet for barnefamiliene, mer utrygge byrom, svekking av frivillige og ideelle virksomheter og nærmest en støvsuging av trosbaserte aktører i bybudsjettet. Bergen KrF trengs mer enn noen gang.

Karianne Fedøy Magnussen

På andreplass finner vi Karianne Fedøy Magnussen. Institusjonsleder ved et av byens private ideelle sykehjem. Karianne har hatt lederansvar i flere sammenhenger tidligere, har stor innsikt på helsefeltet og et sterkt engasjement for byen og de som trenger KrFs politikk aller mest.

Per Erik Gåskjenn

På tredjeplass innstiller nominasjonskomiteen Per Erik Gåskjenn. Jurist med Internasjonale menneskerettigheter som spesialfag. Han er i dag leder for hovedstyret i Bergen KrF og har vært en viktig stemme for KrF i Bergen bystyre gjennom flere perioder.

Dyktige kanidater videre på listen

Videre på listen finner vi Solfrid Rong, Eivind Skår, Emma Løvaas Akyeampong og Magnus Mjelstad. Disse har, gjennom lokale og sentrale verv, en lang fartstid i partiet og stiller som viktige samfunnsaktører representert fra varierte yrkesgrupper.

Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er image-5.png
Solfrid Rong foreslås til fjerdeplass, Økonomisjef Bjørgvin bispedømmekontor
Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er image-4.png
Eivind Skår foreslås til femteplass, Politisk rådgiver bystyregruppen
Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er image-6.png
Emma Løvaas Akyeampong foreslås til sjetteplass, Lege
Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er Magnus-Mjelstad-819x1024.jpg
Magnus Mjelstad foreslås til syvendeplass, Distriktssjef i Peab

Innstilling:

 1. Joel Ystebø
 2. Karianne Fedøy Magnussen
 3. Per Erik Gåskjenn
 4. Solfrid Rong
 5. Eivind Skår
 6. Emma Løvaas Akyeampong
 7. Magnus Mjelstad
 8. Ester Mjøs
 9. Ole Petter Livden
 10. Linn Wenæs Berge
 11. Melake Gebremichael
 12. Leif Oma
 13. Marie Mulen
 14. Daniel Rydland Bjåen
 15. Torill Belt Fagermoen
 16.  Ola Honningdal Grytten
 17. Inger Skår-Andersen
 18. Harald Berge Breistein
 19. Dorthea Magnussen
 20. Ingmar Ljones
 21. Camilla Blokkhus Svensson
 22. Daniel Døskeland Aarvik
 23. Elisabeth Næverlid Sævik
 24. Nils Kristian Søfteland
 25. Benedikte Bergtun
 26. Håkon Ege Hetland
 27. Arne Mulen
 28. Arvid Nilssen
 29. Gjermund Øystese
 30. Hilde Lauritzen
 31. Geir Yndestad
 32. Kristian Helland
 33. Lars Petter Taule
 34. Marit Møller
 35. Per Ivar Kjærgård
 36. Sverre Olai Knardal
 37. Terje Gilje
 38. Ylva Bang
 39. Ragnhild Heradstveit
 40. Anders Våge
 41. Gunnlaug Almelid Tvilde
 42. Morten Askeland
 43. Jon Olav Økland
 44. Geir Møller
 45. Trygve Birkeland