KrF-er mellom 25 og 40 år? Bli med på spennende samling

I høst blir tre samlinger og en low key middag sammen. Du kan være med på en, alle eller ingen.

Det første møtet er 14.september og blir det en sosial middag på Vippa i Oslo. Påmelding skjer her: https://forms.office.com/r/iP6kpujcxR så vi kan bestille bord – men det er lov å komme uanmeldt også. 

12.oktober blir det samling med USA-tema: Sigrid Rege Gårdsvoll, kjent fjes fra NRK og andre medier, og ikke minst en kjent stemme i podcasten Amerikansk Politikk, vil gi oss siste nytt fra den amerikanske valgkampen og politiske situasjonen. Er du ikke ekspert på det politiske systemet i USA, skal vi sørge for at det blir mulig med en innføring i dette også!

17. november blir temaet Kristendemokrati. Trenger vi egentlig et kristendemokratisk parti i Norge, hva skiller KrF fra de andre partiene og hvordan ser det ut når det kommer til politikken? Vi får besøk av filosof Henrik Syse og KrFer David Hansen som skal samtale med Eilev Hegstad om dette. 

14. desember blir det juleavslutning på Stortinget med Kjell Ingolf Ropstad. Det blir omvisning, middag og en liten politisk prat.  

Datoene er spikret, så det er bare å holde av i kalenderen! Ta gjerne med en venn – vi sjekker ikke partimedlemskap eller alder i døra, så det er åpent for å ta med andre du tror er interesserte.

Ta kontakt om du har spørsmål! Tonje Ranvik (Viken) tlf. 40464066 eller Martine Tønnessen (Oslo) tlf. 48178334