Bli en KrF-Nettverksambassadør

Tiden er inne til å mobilisere for KrF. Et Storting uten KrF vil endre vårt land på sikt. Du kan være med å bidra til at KrF sin verdipolitiske stemme fortsatt blir hørt etter valget 13. september 2021. Det er NÅ det gjelder. Vil du være med? Nedenfor beskriver vi hvordan du kan være med i KrF nettverksbevegelse frem til valget 13. september og bli en KrF-nettverksambassadør.

Hvordan bli en KrF- nettverksambassadør frem mot valget?

Bruk din stemme og din relasjonelle innflytelse og bli en KrF-nettverksambassadør. Meld deg på her. Nedenfor finner du mer informasjon om hva det innebærer.

Hva er en KrF-nettverksambassadør

Det er en person med ett engasjement for Krf som gjennom sin relasjonelle innflytelse forplikter seg til aktivt å arbeide for å påvirke 10 personer i sin omgangskrets til å stemme KrF ved valget i 2021 med mål om at disse 10 personene selv kan bli KrF-nettverksambassadør. (1 – 10 – 100)

Hva forventer vi av en KrF-nettverksambassadør

  • 2 dager med webinarer: Være aktivt med å mobilisere til 2 dager med ulike nasjonale webinarer. (Kan også bli noen regionale)
  • 3 nasjonale nettverkssamlinger: Delta på tre samlinger frem til valget sammen med andre KrF-nettverksambassadør i Norge og sentrale KrF politikere for inspirasjon og informasjon
  • Ressursdeling: Del ressurser du finner på Krf.no/nettverk. Her finner du temabasert materiell fra tidligere webinarer som du kan bruke i din sammenheng
  • KrF kursplattform: Holde seg oppdatert på KrF.no/kurs og tilegne seg mer kunnskap om KrF sine politikk og ideologiske temaer, samt promotere denne plattformen til alle i ditt nettverk.

Disse datoer forventer vi at du er med på og/eller mobiliserer mot:

Online mobiliserings og samlinger for KrF-Nettverksambassadører

Onsdag 28. april Kl. 2000 – 2130: Zoom samling med alle KrF-Nettverksambassadører både nasjonalt og i regionale zoom rom.

Tirsdag 25. mai: Nasjonal mobilisering gjennom webinarer (kan bli to dager)

Onsdag 16. juni Kl. 2000 – 2130: Zoom samling med alle KrF-Nettverksambassadører både nasjonalt og i regionale zoom rom.

Onsdag 25. aug. Kl. 2000 – 2130: Zoom samling med alle KrF-Nettverksambassadører både nasjonalt og i regionale zoom rom.

Tirsdag 31. aug: Nasjonal mobilisering gjennom webinarer (kan bli to dager)

Onsdag 29. sept. Kl. Kl. 2000 – 2130: Takk for innsats. Oppsummering etter valget.