Verveaksjon 2022

I perioden 21. oktober og ut året får nye medlemmer medlemskap for 2022 og 2023 for kun 400,- (til sammen). Det vil si at de betaler 400,- nå og som gjelder ut 2023.

Kampanjen blir godt synlig på Facebook, så lik og del gjerne på lokallaget side, eller din egen, slik at vi får spredd dette ut til mange.

Her finner du banner og bilder med verveplakat som du kan legge på lokallagets Facebookside, bare husk å oppfordre til å bil medlem, og henvise til krf.no/blimedlem

Politiske saker

I kampanjen synliggjør vi også KrFs politikk, og spør: Er du enig? Bli medlem!

Her finner du tekst og bilder til Facebook, som dere gjerne kan bruke både på lokallagets side, politikerside om dere har og gjerne på din private side også.

Bistand

Internasjonal solidaritet er alltid viktig, men i dagens situasjon der pandemi, klimakrise, sult og krig rammer samtidig er det enda viktigere enn vanlig. Dagens regjering velger allikevel å kutte i bistandsbudsjettet ved å snu ryggen til bistandsprosenten. KrF jobber for en helomvending fra regjeringen: Ikke kutt i bistanden til verdens fattigste! Engasjer deg i KrF du også! Det nytter.

Frivillighet, ideelle aktører og friskoler

KrF ønsker et levende sivilsamfunn hvor enkeltmennesker, frivilligheten og ideelle får spillerom. Et samfunn hvor troen har en naturlig plass, og hvor friskolene ikke mistenkeliggjøres, men verdsettes. Regjeringen velger på sin side å strupe støtten til ideelle tilbud som hjelper de som faller utenfor og de kutter i tilskuddet til friskoler og andre viktige tilbud. Det har noe å si hvem som styrer landet. Engasjer deg i KrF for et sterkt sivilsamfunn du også. Det nytter!


Send en melding til noen du syns burde være KrFer

Kjenner noen du syns burde være medlem i KrF, ta en prat, send dem en SMS eller ring dem og spør om de vil bli med på laget. Det kan være venner, naboer, kolleger, noen i menigheten, folk du vet er opptatt av våre verdier eller som brenner for saker KrF er opptatt av.

Her kommer noen forslag til hvordan slike SMS-er kan se ut:

«Hei……Som du kjenner til er jeg engasjert i politikken. Jeg vet jo du ofte støtter sakene KrF kjemper for, derfor lurte jeg på om du også kunne tenke deg å bli medlem i KrF? Vh. (ditt navn)»

«Hei……Vi i KrF har for tiden en vervekampanje hvor du får medlemsskap for 2022 og 2023 for 400,-. Kom til å tenke på deg! Jeg får inntrykk av at du ofte er enig i mye av det KrF står for, og jeg vil utfordre deg til å også bli medlem for å støtte partiet. Hører fra deg! Vh. (ditt navn)»

«Hei……, Kunne du tenke deg å bli medlem i KrF? Det er viktig med gode støttespillere som deg når vi skal jobbe for gjennomslag av KrF sin politikk. Hører fra deg! Vh. (ditt navn)»

«Hei……vi har akkurat nå en vervekampanje i KrF hvor du får medlemsskap for 2022 og 2023 for 400,-, og da tenkte jeg kanskje du kunne tenke de gå være medlem. Som medlem bidrar du til at vi kan løfte fram viktige saker med en sterk organisasjon i ryggen! Kunne du tenke deg å bli medlem? Vh. (ditt navn)»

Forslag til svar når de svarer positivt:

«Så flott! Meld deg inn på www.krf.no/blimedlem. Si fra om du trenger hjelp til dette.»

«Flott og takk! Jeg skal ordne innmeldingen, fint om du sender meg fødselsdato, adresse og e-postadresse. Du hører snart fra oss!»

Forslag til svar når de svarer negativt:

«Takk for svar. Hvis du ombestemmer deg, finner du innmeldingsinformasjon på www.krf.no/blimedlem Ha en fin dag! Mvh (ditt navn)»

Gjør kampanjen kjent

Snakk gjerne om vervekampanjen på nominasjonsmøte, medlemsmøter, styremøter, og andre andledninger dere møtes. Her finner dere et bilde til Powerpoint som kan stå oppe i starten av møtet, eller mens dere snakker om kampanjen:

Vervepremier

Vi har fine vervepremier til de som verver. Husk at man må oppgi verver i innmeldingsskjemaet.
Du som verver får da en kode som du kan bruke for å hente ut premien fra nettbutikken. https://krfbutikken.no/

Har du spørsmål ta kontakt med Liv Aass Frank: lfr@krf.no