Verv nye medlemmer

Vi trenger flere med på laget. Flere medlemmer gir oss større slagkraft i kampen for våre saker og verdier. Som medlem i KrF støtter man et parti som ikke bare er opptatt av de verdier som kan måles i kroner og øre. Vi ønsker at respekten for menneskeliv og menneskeverd, nestekjærlighet og forvalteransvar skal prege samfunnet.

Nye medlemmer kan melde seg inn på krf.no/blimedlem


Send en melding til noen du syns burde være KrFer

Kjenner noen du syns burde være medlem i KrF, ta en prat, send dem en SMS eller ring dem og spør om de vil bli med på laget. Det kan være venner, naboer, kolleger, noen i menigheten, folk du vet er opptatt av våre verdier eller som brenner for saker KrF er opptatt av.

Her kommer noen forslag til hvordan slike SMS-er kan se ut:

«Hei……Som du kjenner til er jeg engasjert i politikken. Jeg vet jo du ofte støtter sakene KrF kjemper for, derfor lurte jeg på om du også kunne tenke deg å bli medlem i KrF? Vh. (ditt navn)»

«Hei……Vi i KrF har for tiden en vervekampanje. Kom til å tenke på deg! Jeg får inntrykk av at du ofte er enig i mye av det KrF står for, og jeg vil utfordre deg til å også bli medlem for å støtte partiet. Hører fra deg! Vh. (ditt navn)»

«Hei……, Kunne du tenke deg å bli medlem i KrF? Det er viktig med gode støttespillere som deg når vi skal jobbe for gjennomslag av KrF sin politikk. Hører fra deg! Vh. (ditt navn)»

«Hei……vi har akkurat nå en vervekampanje i KrF , og da tenkte jeg kanskje du kunne tenke de gå være medlem. Som medlem bidrar du til at vi kan løfte fram viktige saker med en sterk organisasjon i ryggen! Kunne du tenke deg å bli medlem? Vh. (ditt navn)»

Forslag til svar når de svarer positivt:

«Så flott! Meld deg inn på www.krf.no/blimedlem. Si fra om du trenger hjelp til dette.»

«Flott og takk! Jeg skal ordne innmeldingen, fint om du sender meg fødselsdato, adresse og e-postadresse. Du hører snart fra oss!»

Forslag til svar når de svarer negativt:

«Takk for svar. Hvis du ombestemmer deg, finner du innmeldingsinformasjon på www.krf.no/blimedlem Ha en fin dag! Mvh (ditt navn)»

Har du spørsmål ta kontakt med Liv Aass Frank: lfr@krf.no