Steinar Reiten fyller 60 år

Steinar Reiten

Tidligere stortingsrepresentant for KrF fra Møre og Romsdal, Steinar Reiten, fyller 60 år 10. mai.

Steinar Reiten er født og oppvokst i Molde, tok lærerutdannelse ved Volda lærerhøgskole og Universitetet i Bergen, og har jobbet i flere år som lærer i Averøy, hvor han også var politisk aktiv.

Ved fylkestingsvalget i 2011 var han KrFs listetopp i Møre og Romsdal og ble valgt inn på Stortinget for KrF i 2017. På Stortinget satt Reiten i næringskomiteen hvor han gjorde en formidabel innsats.  Steinar Reiten valgte å ikke ta

gjenvalg til Stortinget i 2021. Han ville tilbake til skolen som lærer.

«Kristenarven og impulser fra den kristne lekmannsbevegelsen» er viktig for Steinar.

I sitt politiske engasjement har han vektlagt viktigheten av å representere hele fylket, og i sak skape en velferdsstat med rom for valgfrihet, blant annet for familien. Som partiets representant i næringskomiteen var han opptatt av å legge til rette for et aktivt næringsliv i hele landet, som skaper arbeidsplasser og bygger lokalsamfunn. Distriktsnæringene landbruk og fiskeri hadde en sterk talsperson i Steinar Reiten.

Steinar har alltid vært en engasjert og hardtarbeidende politiker, samvittighetsfull i sin arbeidsinnsats, varm om hjertet og sterk i sak. Vi er glade for at Steinar fortsatt er en del av KrF-familien og at vi fortsatt kan ha glede av hans kunnskap og gode innspill. På vegne av hele partiet gratulerer vi Steinar med 60 årsdagen.