Ingunn E. Ulfsten ny generalsekretær i KrF

Sentralstyret i KrF har ansatt Ingunn E. Ulfsten som ny generalsekretær i KrF. – Jeg gleder meg til å bli en del av ledelsen i KrF, partiet mitt gjennom mange år, uttaler Ulfsten.

Bilde av Ingunn Ulfsten foran rosa vegg
Ingunn E- Ulfsten, ny generalsekretær i KrF. Foto: Bendik Bruun Edvardsen

Ingunn E. Ulfsten har sterk og relevant ledererfaring fra ulike samfunnssektorer. Ulfsten kjenner KrF-organisasjonen godt, og har vært aktiv i KrF i over 25 år og hatt verv som lokalpolitiker, fylkesleder og vara til stortinget. Hun har også tidligere vært ansatt på både landskontoret og i stortingssekretariatet. Ulfsten har utdannelse innenfor kommunikasjon og journalistikk, samt en mastergrad i verdibasert ledelse. En slik kombinasjonen av kjennskap til partiet og ledererfaring har vært viktig for KrF når ny generalsekretær skulle ansettes.

– Jeg er takknemlig for å få tillit til å lede KrF-laget sammen med Olaug og resten av partiledelsen. KrF har vært partiet mitt i flere tiår, og jeg er overbevist om at det trengs et kristendemokratisk parti i norsk politikk. Jeg gleder meg til å fortsette arbeidet med å bygge en sterk organisasjon som skal løfte partiet framover, sier Ulfsten.

– Jeg er veldig glad for at Ingunn E. Ulfsten er klar for å ta på seg den viktige oppgaven som generalsekretær. Hun er en markant og dyktig leder som kan vise til gode resultater der hun har vært. Hun kjenner også KrF-organisasjonen godt, gjennom 25 år i ulike roller. Det finnes ikke mange med denne kombinasjonen og kompetansen. KrF får en solid og inspirerende generalsekretær med Ingunn, sier partileder Olaug Bollestad.

Ulfsten kommer nå fra stillingen som daglig leder for Pinsebevegelsen Norge hvor hun har ledet organisasjonen gjennom flere store og viktige endringer de siste årene. Hun tiltrer i jobben 1.mai 2023.