Ta plass i KrFs kommunikasjonsteam!

Noen som skriver på en laptop

Vi tror Norge og verden er et bedre sted med et sterkt KrF, og det skal vi overbevise flere om!

Når det norske folk går til urnene og avgir sine stemmer i september 2021 har hver eneste en hørt hvorfor de bør stemme KrF, og flere enn før gjør det!

Vil du være med på laget som skal få det til å skje?

Vi ser etter to kommunikasjonsrådgivere til teamet vårt i perioden frem til valget i september 2021.

Vi ønsker deg som vet hvordan et budskap bryter gjennom lydmuren, og har et øye for å få frem de politiske forskjellene. Du kjenner det politiske landskapet godt, vet hvordan en mediesak blir til, og trives med høyt tempo og uforutsigbare uker.  

Hos oss får du jobbe med meningsfulle oppgaver tett på den politiske pulsen. Du får utvikle deg i et team som heier på hverandre, har det gøy sammen og som jobber hardt og målrettet.

Stillingene er begge 100% midlertidige stillinger og rapporterer til kommunikasjonssjefen.

Våre kommunikasjonsrådgivere jobber i ett samlet team, men har ansettelsesforhold og kontorplass henholdsvis i KrF stortingssekretariat på stortinget og på KrFs partikontor i st. Olavsgate i Oslo. Av de to aktuelle stillingene er en knyttet til partikontoret og en til stortingssekretariatet.

Søknad med CV sendes kommunikasjonssjef Elisabeth Løland, på epost elo@krf.no innen 1. oktober. Søknader vurderes fortløpende.

Har du spørsmål til stillingen? Kontakt generalsekretær Geir Morten Nilsen på gni@krf.no, eller Elisabeth Løland på elo@krf.no eller 997 91 613.