Ida Lindtveit Røse startet valgkampen i Nordre Follo

I dag åpnet valglokalene for forhåndsstemming. Dette markerte Akershus KrFs førstekandidat ved Stortingsvalget, Ida Lindtveit Røse, ved å stemme i sin hjemkommune Nordre Follo.

– Jeg er stolt over å kunne legge en liste med så dyktige kandidater ned i valgurnen. Nå skal jeg stå på dag og natt for å jobbe for at KrF endelig kan være representert fra Akershus igjen.

Ida Lindtveit Røse stemmer ved forhåndsvalg
Ida Lindtveit Røse stemmer naturligvis på KrF (Foto: Thea Eikin)

Mannsterk stand i sentrum

At valglokalene er åpnet, og valgkampen er i gang, ble markert med en mannsterk stand i Kolbotn sentrum. Det var mange blide folk i gule t-skjorter som ble møtt av blide og interesserte innbyggere – både store og små.

– Det var veldig hyggelig å stå på stand, og møte så mange trivelige og interesserte mennesker. En rekke folk sa at det blir KrF i år. Det er gøy å høre, sier lokallagsleder i Nordre Follo KrF, John Anders Lindtveit Røse.

Mannsterk stand, med blide folk i gult. (Foto: Thea Eikin)

– Det er gøy å stå på stand!

Han vil oppfordre andre KrFere til å bli med på stand i valgkampen, og sier at det verken trengs forkunnskaper eller erfaring for å kunne engasjere seg.

– Å stå på stand er ganske gøy. De aller fleste møter deg med et smil og interesse, og man kan få mange hyggelige og gode samtaler. Det tror jeg det er mange som har savnet det siste året, sier han.